یکی از سخنگویان دولت بریتانیا ( که نخواست نامش فاش شود ) اعلام کرد :
بریتانیا با واگذاری پایگاه هایش به نیروهای امریکایی برای حمله به ایران مخالف است. این کشور خواستار حل دیپلماتیک مساله هسته ای ایران است ؛ اما گزینه نظامی را نیز مد نظر دارد.
پیشتر امریکا برای در اختیار گرفتن پایگاهی در این کشور و همچنین یک پایگاه این کشور در قبرس تلاش کرده بود. ( مثل اینکه امریکا با کمبود پایگاه روبروست و اینجرلیک در ترکیه و یا دیگر پایگاه های خود را در افغانستان ، قطر ، بحرین ؛عمان ؛ عربستان سعود ی، عراق ؛ مالدیو ؛ اردن ، ازبکستان ؛ قزاقستان ؛ اذربایجان ؛ را از دست داده باشد و با کمبود زمین مواجه باشد )
تحلیل خبر:
در حالی که بریتانیا بعنوان نزدیک ترین متحد امریکا معرفی می شود و در رابطه امریکایی این کشور دیگر دول اروپایی چند گام عقب هستند . اظهار نظر مقام بریتانیایی در روزنامه معروف گاردین مبنی بر مخالفت این کشور با واگذاری پایگاهی در خاک این کشور و قبرس به امریکایی ها جهت حمله احتمالی به ایران سئوال برانگیز و حائز برداشت تحلیلی است .
همانطور که در ابتدا عرض شد متاسفانه تعداد پایگاه های امریکا در خاورمیانه از تعداد پایگاه های تک تک کشورهای خاورمیانه بیشتر است و علاوه بر آن ناوگان دریایی این کشور با پایگاه های هوایی متحرک قابلیت افزایش چشمگیری دارند و مازاد بر آن موشک های هوشمند در اختیار این نیروها خود بخود عدم نیاز به پایگاه های بیشتر را گوشزد می کند .
بقول باراک اوباما اگر تعداد کشتی های جنگی امریکا نسبت به سالیان قبل کاسته شده است خوب تعداد اسب های ارتش نیز کمتر شده است . یعنی اصولا جنگ امروزی بیشتر جنگ دکمه ای و یا بهتر بگویم جنگ نرم افزاری است .
اظهار نظر اخیرشیطانک های کاخ نخست وزیری لندن با چند هدف دنبال می شود .
اول قصد جدی بودن یک حمله نظامی به ایران را به مقامات ایرانی یادآور شوند و در ایما بگویند که در پس پرده برای جنگ با ایران اقدامات دیپلماسی در جریان است و شما بایستی تسلیم فشارهای تحریم شوید و در غیر اینصورت هر روز به جنگ نزدیک تر می شوید .
دوم ؛ در نظر دارند واکنش مردم انگلستان را در خصوص حمله احتمالی امریکا به ایران و همچنین دخالت بی چون و چرای ارتش سلطنتی انگلیس در حمله مورد ارزیابی قرار دهند .
سوم ؛ اماده سازی مردم انگلیس برای یک جنگ احتمالی دوباره تا مجبور نشوند به سرنوشت بلر در جنگ با عراق دچار شوند .
چهارم ؛ در القای رسانه ای پیر استعمار آنها از هم اکنون یعنی قبل از جنگ احتمالی با ایران قصد دارند خود را بی گناه و معصوم و در مقابل تجاوز به ایران پاک جلوه داده و بگویند اگر چنانچه جنگی نیز با ایران بوقوع پیوست ما شروع کننده جنگ نبودیم بلکه کشورهای دیگراین جنگ را به ارتش سلطنتی تحمیل می کنند و در این وانفسا خود را در رده های پایین تصمیم گیرندگان جنگ علیه ایران جلوه دهند .
خوب دوستان عزیز ملاحظه می فرمایید حال جهان ما را ؟
یعنی اصولا این انگلیسی ها حتی با خودشان هم روراست نیستند و صبح که از خواب بیدار می شوند و میخواهند خوابشان را برای خودشان تعریف کنند باز همان را خواب را بدروغ تعریف می کنند و این تمرینی از حال آنان است برای برخورد با دیگران .
براستی تا چقدر خدعه ؟ براستی تا چه قدر نیرنگ ؟ آیا این سیاسان شبه جزیره از خودشان خسته نمی شوند ؟
و امروز من انگلستان را با نام جدید نیرنگستان به شما دوستان گرام معرفی می کنم و از همه شما خواهشمندم در مکالمات و گفتمانتان از امروز نام این کشور را در ادبیات فارسی به کشور نیرنگستان تغییر نام دهید.